Schakel over naar de desktop view
  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten

 Smash Squad gelanceerd op iOS
 24 jun. 2016
13:46
WG Cells, de mobiele uitgever en ontwikkelaar divisie van Wargaming, heeft vandaag de wereldwijde iOS launch van Smash Squad aangekondigd. Het is een snelle top down physics battler waar de gekste en meest unieke helden om zich heen slaan voor het alleenheerschappij van het Omniversum.

Slinger jouw helden in de strijd en vecht tegen vijandelijke squads door middel van simpele pull-and-unleash gameplay met karaktervolle personages. Maak een team van schorriemorrie helden waaronder, houthakkers, voetballers, gorgonen, buitenaardse wezens, vogelmannen en nog veel meer. Upgrade vervolgens jouw crew en ontketen hun innerlijke rariteiten in een vorm van allesvernietigende aanvallen.

Helden slapen niet, gelukkig maar want het Omniversum wordt continu aangevallen. Er zijn heel veel in-game events die jou en jouw helden scherp houden. Als je hunkert naar zwaardere missies dan kun je jouw hart ophalen met de eindeloze Gauntlet mode waarbij de vijanden sterk zijn en jouw helden slechts één leven hebben.Totaal aantal stemmen: 0
Let op: Dit bericht is al meer dan 'n half jaar oud, houd hier dus rekening mee bij het plaatsen van een reactie.

Vorige pagina |  Pagina's: 1 
Berichtgeving:

Vul hier commentaar in betreffende het nieuwsbericht.


Reageer beschaafd en met respect. Flamers, fanboys en spammers worden verbannen. Registreer je voor meer mogelijkheden.16-08  
 • InfoDit commentaar is van een lid van Evilgamerz:
  Z@3 Redrum
  Borderlands 3 missies zijn meer ...InfoDit is echt een game waar ik naar uit kijk. Borderlands was geweldig, de opvolgers wat minder. Hopelijk wordt dit weer een topper. Variatie in de missies is wel nodig, want het komt vaak op hetzelfde neer. Ik ben benieuwd.
  0
  14-08  
 • InfoDit commentaar is van een lid van Evilgamerz:
  Z@3 Redrum
  Bouw je eigen PC in PC Building ...InfoStiekem ben ik best benieuwd naar deze game eigenlijk, ik vind het concept wel erg apart.
  0
  08-08  
 • InfoDit commentaar is van een lid van Evilgamerz:
  TommyNL
  Gamescom line-up van UbisoftInfoBen toch wel benieuwd naar de nieuwe Watchdogs! Het concept spreek me erg aan. Nu de uitwerking nog.
  0
  01-08  
 • InfoDit commentaar is van een lid van Evilgamerz:
  Z@3 Redrum
  Gratis PlayStation Plus games vo...InfoSniper Elite is altijd leuk om te spelen. Heb de vorige games met veel plezier gespeeld.
  0
  17-07  PlayStation 4-firmware 6.72 upda...InfoWeer zo'n nonsens firmware update waar Sony zo goed in is. Ze hebben niet veel geleerd sinds de PS3. Iedereen stak er toen al de draak mee.
  0

  7.5
  Doom 3


  7.0
  Doom II (Classic)


  8.0
  Doom (1993)  Ga jij in 2020 next-gen?InfoGa jij in 2020 next-gen?
  - Ja, een Xbox scarlet 
  53%
  - Ja, een PlayStation 5 
  9%
  - Google Stadia voor mij! 
  4%
  - Ik blijf bij Nintendo 
  17%
  - Voorlopig niet 
  10%
  - Anders... 
  7%
   Reacties: 1   Stemmen: 279   Xbox Live ID: ZA3 RedrumPSN ID: za3redrumSteam ID: evilgamerz

   PSN ID: Tommynl