Schakel over naar de desktop view
  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten

 Ontrafel het mysterie van Blacksad: Under the Skin vanaf 26 september 2019
 26 apr. 2019
07:43
Mindscape, Péndulo Studios en YS Interactive kondigen aan dat Blacksad: Under the Skin wordt uitgebracht op 26 september voor PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PC en Mac. Vandaag stapt Blacksad: Under the Skin uit de schaduw middels een mysterieuze story trailer en ook wordt de collector's edition belicht. Naast nieuwe informatie en kennismaking met enkele personages die de speler tijdens zijn avontuur tegenkomt, wordt ook de officiële stem van John Blacksad voor het eerst ten gehore gebracht.

Blacksad: Under the Skin neemt de speler mee naar het New York City uit de jaren 50', wanneer Joe Dunn, de eigenaar van een boksclub, dood wordt aangetroffen. Zijn dochter, Sonia Dunn, neemt de gym van haar vader over en worstelt met de financiële ellende die is ontstaan. In de tussentijd verdwijnt 'rising star' Bobby Yale op mysterieuze wijze, nét op het moment dat hij zich klaarmaakt voor het belangrijkste gevecht in zijn bokscarriëre.

De speler kruipt in de huid privédetective John Blacksad, die door Sonia wordt ingehuurd om deze lugubere zaken grondig te onderzoeken. De manier waarop het verhaal verloopt is afhankelijk van de beslissingen die de speler maakt. Deze hebben invloed op de relatie tussen John Blacksad en de andere personages die deel uitmaken van dit avontuur, én tevens op de uitkomst van het onderzoek.

Blacksad: Under the Skin wordt gekenmerkt door unieke, dierlijke personages met menselijke eigenschappen en een setting die in ieder opzicht de karakteristieke 50's ademt. De stijlvolle game vertelt een angstaanjagend, donker verhaal dat in lijn ligt met gelijknamige comicbookserie.
Naast het vrijgeven van de story trailer worden er details over de collector's edition van Blacksad: Under the Skin onthuld. Deze editie bevat een gedetailleerde, figurine van hars van Blacksad, een artbook en uiteraard de game.

Blacksad: Under the Skin is vanaf 26 september 2019 verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PC en Mac.Totaal aantal stemmen: 0
Vorige pagina |  Pagina's: 1 
Berichtgeving:

Vul hier commentaar in betreffende het nieuwsbericht.


Reageer beschaafd en met respect. Flamers, fanboys en spammers worden verbannen. Registreer je voor meer mogelijkheden.14-06  
 • InfoDit commentaar is van een lid van Evilgamerz:
  Kont
  E3 trekt minder bezoekers dan vo...InfoOok al heb ik nooit een Xbox gehad, ik was toch benieuwd naar de aankondiging van de nieuwe generatie. Alleen werd er precies niks gezegd, alleen wat domme marketing kreten waar de helft toch niet van waar is. Verder was het een vreselijke E3. Die nieuwe Avengers game kan leuk worden en de remaster van Commando's 2 is eigenlijk het leukste voor mij. Nu tijd voor Sony om er overheen te klappen want een beter moment dan dit is er denk ik niet.
  1
  14-06  
 • InfoDit commentaar is van een lid van Evilgamerz:
  TommyNL
  Lead producer van Horizon Zero D...InfoAltijd vreselijk nieuws dit soort berichten.
  0
  14-06  
 • InfoDit commentaar is van een lid van Evilgamerz:
  Z@3 Redrum
  E3 trekt minder bezoekers dan vo...InfoIk denk dat MS volgend jaar ook stopt met de E3 en dan is het event ten doden opgeschreven. De GamesCom trekt toch wel een stuk meer bezoekers maar dat is ook een echt consumentenfestival. Ik denk dat publishers ook liever gespreid hun aankondigingen willen doen ipv. alles op 1 event.
  0
  14-06  
 • InfoDit commentaar is van een lid van Evilgamerz:
  Yellow13NL
  E3 trekt minder bezoekers dan vo...InfoIs toch echt meer het beroerde aantal spectaculaire aankondigingen ben ik bang, afwezigheid uiteraard ook. Gamers om mij heen die ik spreek, vonden het vooral erg saai, met Nintendo's aankondiging van Breath of the Wild 2 als hoogtepunt. Microsoft was de grootste verliezer, veel gezichtsverlies en dat komt van iemand die 15 jaar die hard MS is geweest ongeveer. Sony is gewoon een erg slimme zet, maar daarentegen doen ze dat t.o.v. MS helaas al aardig wat jaren. Vermoedelijk ga ik volgend jaar denk ik weer overstappen op Playstation. I bend the knee dus waarschijnlijk. :D
  1
  14-06  
 • InfoDit commentaar is van een lid van Evilgamerz:
  Z@3 Redrum
  Lead producer van Horizon Zero D...InfoTriest op zo'n leeftijd, zo jong nog.
  0

  6.5
  Warhammer: Chaosbane


  7.9
  Rage 2


  8.3
  A Plague Tale: Innocence  Wat is jouw favoriete game franchise?InfoWat is jouw favoriete game franchise?
  - Call of Duty 
  25%
  - Assassin's Creed 
  10%
  - Grand Theft Auto 
  14%
  - Super Mario 
  22%
  - FIFA 
  12%
  - Anders... 
  17%
   Reacties: 1   Stemmen: 670   Xbox Live ID: ZA3 RedrumPSN ID: za3redrumSteam ID: evilgamerz

   

   Xbox Live ID: MenoriusPSN ID: Yellow13NLSteam ID: Yellow13NL

   PSN ID: Tommynl

   

   Xbox Live ID: reddevilhhwSteam ID: jkampmeijer