Schakel over naar de desktop view
  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten

 Ontrafel het mysterie van Blacksad: Under the Skin vanaf 26 september 2019
 26 apr. 2019
07:43
Mindscape, Péndulo Studios en YS Interactive kondigen aan dat Blacksad: Under the Skin wordt uitgebracht op 26 september voor PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PC en Mac. Vandaag stapt Blacksad: Under the Skin uit de schaduw middels een mysterieuze story trailer en ook wordt de collector's edition belicht. Naast nieuwe informatie en kennismaking met enkele personages die de speler tijdens zijn avontuur tegenkomt, wordt ook de officiële stem van John Blacksad voor het eerst ten gehore gebracht.

Blacksad: Under the Skin neemt de speler mee naar het New York City uit de jaren 50', wanneer Joe Dunn, de eigenaar van een boksclub, dood wordt aangetroffen. Zijn dochter, Sonia Dunn, neemt de gym van haar vader over en worstelt met de financiële ellende die is ontstaan. In de tussentijd verdwijnt 'rising star' Bobby Yale op mysterieuze wijze, nét op het moment dat hij zich klaarmaakt voor het belangrijkste gevecht in zijn bokscarriëre.

De speler kruipt in de huid privédetective John Blacksad, die door Sonia wordt ingehuurd om deze lugubere zaken grondig te onderzoeken. De manier waarop het verhaal verloopt is afhankelijk van de beslissingen die de speler maakt. Deze hebben invloed op de relatie tussen John Blacksad en de andere personages die deel uitmaken van dit avontuur, én tevens op de uitkomst van het onderzoek.

Blacksad: Under the Skin wordt gekenmerkt door unieke, dierlijke personages met menselijke eigenschappen en een setting die in ieder opzicht de karakteristieke 50's ademt. De stijlvolle game vertelt een angstaanjagend, donker verhaal dat in lijn ligt met gelijknamige comicbookserie.
Naast het vrijgeven van de story trailer worden er details over de collector's edition van Blacksad: Under the Skin onthuld. Deze editie bevat een gedetailleerde, figurine van hars van Blacksad, een artbook en uiteraard de game.

Blacksad: Under the Skin is vanaf 26 september 2019 verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PC en Mac.Totaal aantal stemmen: 0
Vorige pagina |  Pagina's: 1 
Berichtgeving:

Vul hier commentaar in betreffende het nieuwsbericht.


Reageer beschaafd en met respect. Flamers, fanboys en spammers worden verbannen. Registreer je voor meer mogelijkheden.16-08  
 • InfoDit commentaar is van een lid van Evilgamerz:
  Z@3 Redrum
  Borderlands 3 missies zijn meer ...InfoDit is echt een game waar ik naar uit kijk. Borderlands was geweldig, de opvolgers wat minder. Hopelijk wordt dit weer een topper. Variatie in de missies is wel nodig, want het komt vaak op hetzelfde neer. Ik ben benieuwd.
  0
  14-08  
 • InfoDit commentaar is van een lid van Evilgamerz:
  Z@3 Redrum
  Bouw je eigen PC in PC Building ...InfoStiekem ben ik best benieuwd naar deze game eigenlijk, ik vind het concept wel erg apart.
  0
  08-08  
 • InfoDit commentaar is van een lid van Evilgamerz:
  TommyNL
  Gamescom line-up van UbisoftInfoBen toch wel benieuwd naar de nieuwe Watchdogs! Het concept spreek me erg aan. Nu de uitwerking nog.
  0
  01-08  
 • InfoDit commentaar is van een lid van Evilgamerz:
  Z@3 Redrum
  Gratis PlayStation Plus games vo...InfoSniper Elite is altijd leuk om te spelen. Heb de vorige games met veel plezier gespeeld.
  0
  17-07  PlayStation 4-firmware 6.72 upda...InfoWeer zo'n nonsens firmware update waar Sony zo goed in is. Ze hebben niet veel geleerd sinds de PS3. Iedereen stak er toen al de draak mee.
  0

  7.5
  Doom 3


  7.0
  Doom II (Classic)


  8.0
  Doom (1993)  Ga jij in 2020 next-gen?InfoGa jij in 2020 next-gen?
  - Ja, een Xbox scarlet 
  53%
  - Ja, een PlayStation 5 
  9%
  - Google Stadia voor mij! 
  4%
  - Ik blijf bij Nintendo 
  17%
  - Voorlopig niet 
  10%
  - Anders... 
  7%
   Reacties: 1   Stemmen: 279   Xbox Live ID: ZA3 RedrumPSN ID: za3redrumSteam ID: evilgamerz

   PSN ID: Tommynl