Schakel over naar de desktop view
  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten

 Tom Clancy’s The Division 2 Operation Dark Hours gratis beschikbaar vanaf 16 mei
 15 mei. 2019
07:01
Operation Dark Hours is de tweede update van Invasion: Battle for D.C., de eerste gratis post-launch update van Tom Clancy’s The Division 2, en is vanaf 16 mei beschikbaar op Xbox One, PlayStation 4 en PC. Operation Dark Hours is speelbaar zodra spelers World Tier 5 hebben bereikt en Tidal Basin hebben verslagen.

Operation Dark Hours is de eerste Raid met 8 spelers in de serie, waarin spelers moeten samenwerken om Washington National Airport van de Black Tusks te bevrijden. De Raid levert spelers exclusieve loot op, zoals nieuwe gear sets en een Exotic wapen. Van het team dat als eerste Operation Dark Hours weet te volbrengen zal een foto met de namen van alle teamleden in-game verschijnen in the White House. Spelers die de Raid volbrengen tussen 16 en 23 mei ontvangen hiervoor een speciale Arm Patch. Verder geeft de update toegang tot nieuwe outfits, maskers en weapon skins.

Tom Clancy’s The Division 2 is reeds verkrijgbaar voor Xbox One, PlayStation 4 en PC, onder meer in de Ubisoft Store.Totaal aantal stemmen: 0Vorige pagina |  Pagina's: 1 
Berichtgeving:

Vul hier commentaar in betreffende het nieuwsbericht.


Reageer beschaafd en met respect. Flamers, fanboys en spammers worden verbannen. Registreer je voor meer mogelijkheden.10-09  
 • InfoDit commentaar is van een lid van Evilgamerz:
  Z@3 Redrum
  Borderlands 3 krijgt launch trai...InfoCan't wait
  0
  05-09  Tomb Raider-film krijgt vervolg ...InfoZe weten ook echt niet wat ze er mee aan moeten.
  0
  26-08  
 • InfoDit commentaar is van een lid van Evilgamerz:
  Z@3 Redrum
  Weer meer bezoekers op GamesComInfoWas weer een leuk event en ontzettend druk, gelukkig ditmaal niet zo heet als sommige andere jaren. Hopelijk volgend jaar weer erbij!
  0
  25-08  Ontwerp van PlayStation 5-devkit...InfoWat een afschuwelijk design! Als dit ook de consumenten versie wordt (wat al eens eerder voorgekomen is met dev kits, zoals de PS2), kunnen ze de boom in!
  0
  16-08  
 • InfoDit commentaar is van een lid van Evilgamerz:
  Z@3 Redrum
  Borderlands 3 missies zijn meer ...InfoDit is echt een game waar ik naar uit kijk. Borderlands was geweldig, de opvolgers wat minder. Hopelijk wordt dit weer een topper. Variatie in de missies is wel nodig, want het komt vaak op hetzelfde neer. Ik ben benieuwd.
  0

  7.5
  Greedfall


  8.5
  eFootball PES 2020


  7.0
  WRC 8  Ga jij in 2020 next-gen?InfoGa jij in 2020 next-gen?
  - Ja, een Xbox scarlet 
  50%
  - Ja, een PlayStation 5 
  11%
  - Google Stadia voor mij! 
  5%
  - Ik blijf bij Nintendo 
  16%
  - Voorlopig niet 
  10%
  - Anders... 
  9%
   Reacties: 1   Stemmen: 363   Xbox Live ID: ZA3 RedrumPSN ID: za3redrumSteam ID: evilgamerz

   

   

   Xbox Live ID: ZA3 RedrumPSN ID: za3redrumSteam ID: evilgamerz