Schakel over naar de desktop view
  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten

 Red Dead Online: Wereld Updates, Nieuwe Missies, Poker en The Road Ahead
 15 mei. 2019
07:06
De Red Dead Online-update van vandaag brengt een hoop nieuwe gameplay, waaronder nieuwe coöperatieve story-missies, Free Roam activiteiten, en de Poker-toevoeging. Verder zijn er allerlei andere updates en verbeteringen beschikbaar die ervaring van de Red Dead Online- wereld versterken en stabiliseren

We willen iedereen die deelnam aan de beta- periode ontzettend bedanken. Jullie feedback was essentieel voor ons om de game te verbeteren. Veel van jullie suggesties zijn dan ook geïmplementeerd met de update van vandaag, en we gaan door met jullie feedback te implementeren in toekomstige updates.

Dit is nog maar het begin. De toekomst van Red Dead Online bevat verbeteringen aan kernelementen van de wereld, om elk aspect van de game leuk te maken, voor elk type speler. Verder blijven we gloednieuwe ervaringen toevoegen zodat spelers een meer meeslepende, en diepere connectie met de wereld en hun personage kunnen opbouwen

Lees verder voor meer details over de update van vandaag, en over wat er de aankomende weken en maanden komen gaat.

De wraak-sage van Jessica LeClerk breidt zich vandaag uit met nieuwe missies in A Land of Opportunities voor zowel eerbare als oneerbare spelers. Na de epische confrontatie in Fort Mercer, waarmee de laatste reeks missies werd afgesloten, helpen spelers LeClerk dichter bij de waarheid achter de moord op haar man te komen. In het meer eervolle Gunslinger-pad vecht je tegen de Del Lobos-bende en help je Marshall Tom Davies om Valentine te redden - en zijn eigen hachje.

Verdedig, in de Outlaw-bundel, wetgeleerden om Samson Finch te helpen bij een roofoverval, en speel een riskante diefstal klaar bij de Saint Denis Bank waarbij het risico hoog is en de beloning net zo. Beide paden leiden naar een rendez-vous in Blackwater met een gevaarlijke tegenstander.

Free Roam-missies breiden vandaag ook uit, met nieuwe personages uit het verhaal van Red Dead Redemption 2 en een aantal nieuwe en diverse missietypen. Neem je Posse mee om Thomas the Skiff Captain in Bayou Nwa te ontmoeten voor wat eerlijk werk, of bezoek de onthutsend gastvrije Aberdeen Pig Farmers om je handen extreem vies te maken en kijk uit naar meer personages die binnenkort verschijnen.

Competitief-vissen is nu on-demand beschikbaar in één van de drie nieuwe Posse Versus Challenges. Posse-leiders kunnen eenvoudig het Player-menu gebruiken om intra-Posse-wedstrijden te starten om zo de grootste vangst binnen te hengelen voordat de timer opraakt in de Biggest Fish Contest. Haal de meeste vliegende vogels uit de lucht in de Bird Shooting Contest, of verzamel de meeste planten in de Herb Picking Contest.

Terwijl je je een weg door het grensgebied baant, kun je stedelingen en reizigers in nood tegenkomen, of opportunisten die op jagen op eenzame ruiters. Blijf scherp en houd het in de gaten, veel van deze ontmoetingen bieden XP, Honor, Cash en zelfs Gold-beloningen.

Ga naar pokertafels in steden en buitenposten op de kaart om je vrienden uit te dagen voor een privé, invite-only potje Hold ‘Em. Of verhoog de inzet en neem plaats aan een openbare tafel, waar de buy-ins en beloningen nog hoger zijn. Alle pokertafels hebben ruimte voor maximaal 6 spelers, beschikbaar op 5 locaties: Blackwater, Saint Denis, Tumbleweed, Valentine en Flatneck Station.

Markeer je territorium en eis zoveel mogelijk land op, terwijl je vanachter de vijandelijke linie terrein verovert van je tegenstanders en je verdedigt wat van jou is. Degene die aan het einde van deze nieuwe Showdown-modus het meeste land heeft, wint.

Met de LeMat Revolver - die een ronddraaiende kamer met 9 kogels, en een tweede loop voor één buckshot-kogel heeft, kun je snel schakelen tussen rapid-fire kogels en allesverwoestende shotgun-hulzen. Deze is nu te koop via de Wheeler, Rawson en Co. Catalogus.

Er zijn ook meer kledingstukken en emotes beschikbaar, met een aantal kledingopties waar veel vraag naar was, waaronder Poncho's, bandana’s met patronen en meer - evenals nieuwe emotes zoals Throat Slit en Flip Off. Nieuwe voorraden zullen regelmatig komen en gaan, dus bekijk de Catalogus regelmatig om te zien wat er wekelijks op voorraad is.

Bovendien krijgen alle spelers die deze week Red Dead Online spelen 15 Gold Bars cadeau, en ontvangen 25% extra XP bij A Land of Opportunities, Free Roam-missies, Showdown Modes, Races en Free Roam Events. Schatzoekers zullen ook 25% extra Cash en Gold vinden in de daarvoor-bestemde kisten. Verder krijgen alle eigenaars van Ultimate Edition een geschenk van RDO $ 100, en de Throat Slit-emote gratis.

Zoals beschreven in een eerder bericht met een preview van een aantal toevoegingen van vandaag, biedt deze update de mogelijkheid om te kiezen hoe je met andere spelers in de wereld van Red Dead Online omgaat, via aanvallende en verdedigende speelstijlen in het Player-menu.

De aanvallende speelstijl is ingesteld als standaard en is de manier waarop de meeste spelers traditioneel gezien communiceren in Free Roam - vrij om vijandig contact te maken met andere spelers, mits je bereid bent de mogelijke gevolgen te accepteren.

De defensieve speelstijl is voor spelers die liever de wereld verkennen in Free Roam, dan in conflict te komen met anderen - en het is ontworpen om andere spelers te laten weten dat je niet met hen in de clinch wilt raken, en om de kans op rouw te minimaliseren. Tegelijkertijd worden verdedigende spelers niet gewaarschuwd voor PvP Free Roam-missies en kunnen ze niet naar binnen worden gezogen in de defensieve modus, waardoor ze hun activiteiten zo vrij mogelijk kunnen uitvoeren.

Spelers in de Defensieve modus, die worden aangegeven met een schild-pictogram, lopen minder schade op van vijandelijke spelers, kunnen niet worden getrapt, aangevallen, gedood of getarget met auto-aim.

Defensieve spelers kunnen ook niet worden getarget in PvP-gerelateerde missies, zoals Player Assasination. Degene die Defensieve spelers aanvallen ontvangen zware boetes via het Hostility-systeem, terwijl spelers die een conflict starten in de Defensieve modus, onmiddellijk uit de Defensieve modus worden gehaald en ook soortgelijke Hostility-straf ontvangen.

De updates van vandaag bouwen ook voort op de spelerradar en de verbeteringen van de zichtbaarheid die in februari zijn geïntroduceerd om een slimmere en meer responsieve aanpak te creëren voor het verminderen van rouwgedrag. Het vijandigheidssysteem volgt agressief gedrag in beide speelstijlen, maakt vijandige spelers zichtbaar voor anderen en helpt de behoeften in balans te brengen van spelers die weg willen van anderen die gewoonlijk aanvallen of doden tijdens een ongestructureerde vrije Roam-gameplay.

Net als eerder veranderen de markeringen van een speler van kleur - beginnend donkerblauw en overgaand naar rood als hun vijandige spel aanhoudt. Een felle rode markering duidt een vijand aan. Met de update van vandaag zullen spelers nooit Hostility of Bounty-verhogingen ontvangen om zich te verdedigen tegen een speler die wordt gemarkeerd als een vijand, of voor het doden van spelers met een hoge vijandigheid. Als een speler een andere speler aanvalt, worden ze niet gemarkeerd als een vijand voor iedereen - maar eerder voor de aangevallen speler, die geen straf ontvangt voor het terugschieten.

Je kunt je huidige Hostility-niveau bekijken via het Player-menu. Naarmate je vijandiger wordt, word je meer zichtbaar op radars van andere spelers op langere afstanden, en zul je steeds verder weg respawnen van de plek waar je doodging - op het hoogste niveau van vijandigheid zul je in een andere regio respawnen.

Hostility-verhogingen zijn niet van toepassing binnen gestructureerde evenementen zoals Free Roam Events, Free Roam Missions, Showdowns and Races. Het deelnemen aan PvP-gedrag, gerelateerd aan Free Roam-missies, zal geen toename van vijandigheid veroorzaken in de aanvallende speelstijl, maar aanvallen op andere spelers die niet betrokken zijn bij de activiteit, zal je vijandigheidsniveau wél doen stijgen.Totaal aantal stemmen: 0Vorige pagina |  Pagina's: 1 
Berichtgeving:

Vul hier commentaar in betreffende het nieuwsbericht.


Reageer beschaafd en met respect. Flamers, fanboys en spammers worden verbannen. Registreer je voor meer mogelijkheden.12-11  Hooggeprezen RPG-klassieker Roma...InfoIch habe eine s*an** in meine an*s
0
12-11  Red duizelige burgers in The Str...InfoIch habe eine s*an** in meine an*s
0
12-11  Sony: PS5 is het makkelijkst om ...InfoIch habe eine s*an** in meine an*s
0
12-11  Sonic Mania dev annuleert projec...InfoIch habe eine s*an** in meine an*s
0
12-11  Sony patenteert cartridges voor ...InfoIch habe eine s*an** in meine an*s
0

7.5
Need for Speed: Heat


8.9
Call of Duty: Modern Warfare


6.7
Close to the SunGa jij in 2020 next-gen?InfoGa jij in 2020 next-gen?
- Ja, een Xbox scarlet 
44%
- Ja, een PlayStation 5 
14%
- Google Stadia voor mij! 
7%
- Ik blijf bij Nintendo 
16%
- Voorlopig niet 
10%
- Anders... 
9%
 Reacties: 1   Stemmen: 560 Xbox Live ID: ZA3 RedrumPSN ID: za3redrumSteam ID: evilgamerz

 Xbox Live ID: MenoriusPSN ID: Yellow13NLSteam ID: Yellow13NL

 

 

 

 Xbox Live ID: ZA3 RedrumPSN ID: za3redrumSteam ID: evilgamerz