Schakel over naar de desktop view
  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten

 Ontdek het mysterie achter de muren in A.O.T. 2: Final Battle
 28 mei. 2019
16:20
KOEI TECMO Europe heeft nieuwe details onthuld over het aangrijpende verhaal van de opkomende titel A.O.T. 2: Final Battle, dat het derde seizoen van het wereldwijde anime-fenomeen ‘Attack on Titan’ volgt. Gepland voor relase op 5 juli 2019 voor de PlayStation 4 Computer Entertainment system, Nintendo Switch, de Xbox One familie apparaten inclusief Xbox One X en digitaal op Windows PC via Steam, ervaren spelers de bloedstollende actie als ze met hun ODM Gear het tegen de vernietigende Titans opnemen.
A.O.T. 2: Final Battle komt inclusief Pat 1 & 2 van het derde animeseizoen in de nieuwe ‘Character Episode Mode’. Terwijl het Scout Regiment blijft vechten met de Titans, komt het team steeds meer te weten over met mysterie achter hun collosale vijanden. Ze komen dan ook achter een nieuwe ontwikkeling; Titans zijn niet hun enige vijanden. Het Anti-Personnel Control Squad, onder leiding van de beruchte Kenny Ackerman, de zinnen gezet heeft op Eren en Historia. Het Scout Regiment gaat op pad om hun teamgenoten te redden, maar ze komen er snel achter dat ze binnenin de thuismuren niemand kunnen vertrouwen.

Fans kunnen dit epische verhaal ervaring vanuit drie verschillende hoeken: het Scout Regiment, De 104th Cadets en de Warriors, gerich op Reiner, Bertholdt en Zeke. Spelers kunnen in A.O.T. 2: Final Battle niet alleen de spannende gevechten uit de anime herbeleven, ze kunnen ook nieuwe delen van het verhaal beleven die niet in de anime aanwezig waren. Dit geeft meer context aan wat personages aan het doen waren achter de schermen van de actie!

KOEI TECMO Europe heeft als teaser een gloednieuwe trailer uitgebracht, naast een selectie in-game screenshots waar aspirant-Scouts hun tanden in kunnen zetten.
Totaal aantal stemmen: 0
Vorige pagina |  Pagina's: 1 
Berichtgeving:

Vul hier commentaar in betreffende het nieuwsbericht.


Reageer beschaafd en met respect. Flamers, fanboys en spammers worden verbannen. Registreer je voor meer mogelijkheden.10-09  
 • InfoDit commentaar is van een lid van Evilgamerz:
  Z@3 Redrum
  Borderlands 3 krijgt launch trai...InfoCan't wait
  0
  05-09  Tomb Raider-film krijgt vervolg ...InfoZe weten ook echt niet wat ze er mee aan moeten.
  0
  26-08  
 • InfoDit commentaar is van een lid van Evilgamerz:
  Z@3 Redrum
  Weer meer bezoekers op GamesComInfoWas weer een leuk event en ontzettend druk, gelukkig ditmaal niet zo heet als sommige andere jaren. Hopelijk volgend jaar weer erbij!
  0
  25-08  Ontwerp van PlayStation 5-devkit...InfoWat een afschuwelijk design! Als dit ook de consumenten versie wordt (wat al eens eerder voorgekomen is met dev kits, zoals de PS2), kunnen ze de boom in!
  0
  16-08  
 • InfoDit commentaar is van een lid van Evilgamerz:
  Z@3 Redrum
  Borderlands 3 missies zijn meer ...InfoDit is echt een game waar ik naar uit kijk. Borderlands was geweldig, de opvolgers wat minder. Hopelijk wordt dit weer een topper. Variatie in de missies is wel nodig, want het komt vaak op hetzelfde neer. Ik ben benieuwd.
  0

  7.5
  Greedfall


  8.5
  eFootball PES 2020


  7.0
  WRC 8  Ga jij in 2020 next-gen?InfoGa jij in 2020 next-gen?
  - Ja, een Xbox scarlet 
  50%
  - Ja, een PlayStation 5 
  11%
  - Google Stadia voor mij! 
  5%
  - Ik blijf bij Nintendo 
  16%
  - Voorlopig niet 
  10%
  - Anders... 
  9%
   Reacties: 1   Stemmen: 363   Xbox Live ID: ZA3 RedrumPSN ID: za3redrumSteam ID: evilgamerz

   

   

   Xbox Live ID: ZA3 RedrumPSN ID: za3redrumSteam ID: evilgamerz