Schakel over naar de desktop view
  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten

 Disintegration komt uit in 2020!
 21 aug. 2019
07:03
Private Division en V1 Interactive hebben vandaag de eerste details bekendgemaakt over de verwachte sciencefiction shooter Disintegration, waaronder een aangrijpende singleplayercampagne, multiplayer met drie verschillende speltypen en een eerste blik op de spelwereld. Disintegration komt digitaal uit voor 49,99 op PC, PlayStation 4 en de verschillende Xbox One-consoles, waaronder Xbox One X. Het spel werd ontwikkeld door V1 Interactive, een onafhankelijke studio bestaande uit zo'n 30 veteranen uit de industrie en nieuw talent dat betrokken is geweest bij titels als Halo, Destiny, SOCOM US Navy Seals en meer. Het team wordt geleid door Marcus Lehto, medebedenker van Halo en voormalig creative director bij Bungie.

In Disintegration reizen spelers naar de nabije toekomst, waarin de mensheid op het punt van uitsterven staat en zijn hoop op de technologie heeft gevestigd om te kunnen overleven. Het menselijke brein wordt verwijderd en operatief in een robotarmatuur geplaatst, door middel van een proces dat Integratie heet. Een dictatoriale vijandelijke supermacht, de Rayonne, tot waanzin gedreven door hun pas ontdekte superioriteit, doet zich gelden en begint de restanten van de mensheid gevangen te nemen om ze te dwingen te Integreren als robot.

"Disintegration is niet een standaard first-person shooter en het spel zal je begrip van wat battlespace inhoudt op de proef stellen," aldus Marcus Lehto, President en Game Director van V1 Interactive. "Je gaat een wereld verkennen die voor altijd veranderd is door een constant wereldwijd conflict. De enige manier om het leven zoals wij dat kennen te redden is door in elk vuurgevecht strategische beslissingen te nemen, zowel als piloot van een bewapende Gravcycle en als commandant van je bemanning.Totaal aantal stemmen: 0
Vorige pagina |  Pagina's: 1 
Berichtgeving:

Vul hier commentaar in betreffende het nieuwsbericht.


Reageer beschaafd en met respect. Flamers, fanboys en spammers worden verbannen. Registreer je voor meer mogelijkheden.11-10  Veel schijfruimte vereist voor C...InfoKan je nagaan. Dan willen ze SSD's in die nieuwe consoles stoppen, maar dan moet je al gelijk aan 1TB of groter gaan denken, anders past er weinig op. Wordt een dure grap!
0
10-10  
 • InfoDit commentaar is van een lid van Evilgamerz:
  Yellow13NL
  Veel schijfruimte vereist voor C...InfoDit gaat echt nergens meer over die schijfruimte. :weird:
  0
  05-10  Bigben verrast PlayStationfans m...InfoAfschuwelijk...
  0
  01-10  PlayStation Now, de abonnementss...InfoHelaas is dit een tergend slechte, laggy, service.
  0
  01-10  
 • InfoDit commentaar is van een lid van Evilgamerz:
  Z@3 Redrum
  Nieuwe Xbox-firmware maakt dashb...InfoGoed nieuws, ik merk zelf ook regelmatig dat de responsetime niet hoog is van de GUI. Dat mag allemaal wel wat soepeler.
  0

  6.2
  Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint


  7.2
  Rain of Reflections


  4.4
  Contra: Rogue Corps  Ga jij in 2020 next-gen?InfoGa jij in 2020 next-gen?
  - Ja, een Xbox scarlet 
  47%
  - Ja, een PlayStation 5 
  14%
  - Google Stadia voor mij! 
  7%
  - Ik blijf bij Nintendo 
  15%
  - Voorlopig niet 
  9%
  - Anders... 
  8%
   Reacties: 1   Stemmen: 484   

   Xbox Live ID: ZA3 RedrumPSN ID: za3redrumSteam ID: evilgamerz

   Xbox Live ID: MenoriusPSN ID: Yellow13NLSteam ID: Yellow13NL

   Xbox Live ID: ZA3 RedrumPSN ID: za3redrumSteam ID: evilgamerz