Schakel over naar de desktop view
  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten

 De Nintendo Switch-familie wordt vandaag uitgebreid met de Nintendo Switch Lite
 20 sep. 2019
11:19
De Nintendo Switch-familie van systemen verwelkomt vandaag een nieuw lid met de lancering van de Nintendo Switch Lite, die naast de vlaggenschipversie van het Nintendo Switch–systeem op de markt verschijnt. Daarmee hebben spelers nu de mogelijkheid om het Nintendo Switch-systeem te kiezen dat het best bij hen past:

• Nintendo Switch: De vlaggenschipversie van de Nintendo Switch lanceerde in maart 2017 en biedt drie verschillende speelstijlen: speel in tv-stijl door het systeem in de Nintendo Switch-houder te plaatsen, speel samenwerkend of competitief in tafelstijl met twee Joy-Con-controllers of speel in handheldstijl.
• Nintendo Switch Lite: De Nintendo Switch Lite is een lichtgewicht apparaat met geïntegreerde besturing die specifiek is bedoeld om Nintendo Switch-games in handheldstijl te spelen. Hij is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren: geel, grijs en turkoois. De Nintendo Switch Lite heeft geïntegreerde besturing en is kleiner dan de vlaggenschipversie van de Nintendo Switch. Hij heeft geen standaard en omdat hij speciaal is gemaakt voor handheldgaming, kun je hem niet op tv aansluiten.

Nintendo Switch Lite ondersteunt alle Nintendo Switch-software die in handheldstijl gespeeld kan worden. Hij is ideaal voor mensen die vaak buiten de deur willen gamen, en voor iedereen die via lokale draadloze multiplayer** of via Nintendo Switch Online*** wil samenspelen met vrienden of gezinsleden die al een vlaggenschipversie van het Nintendo Switch-systeem hebben.

Ga naar de officiële website van de Nintendo Switch-familie voor een volledige vergelijking tussen de Nintendo Switch en Nintendo Switch Lite.

Vandaag wordt ook The Legend of Zelda: Link’s Awakening toegevoegd aan de robuuste line-up van games die je kunt spelen op de systemen in de Nintendo Switch-familie. In deze nieuwe versie van Links originele Game Boy-avontuur, spoelen spelers aan op de kust van het mysterieuze eiland Koholint, dat wordt bewoond door even vreemde als kleurrijke personages. Om zijn weg terug naar huis te vinden beleeft Link vele spannende avonturen op Koholint Island, dat getrouw aan het origineel is vormgegeven in een prachtige nieuwe artstijl. Op het eiland moet Link vijanden verslaan, kerkers voltooien en de geheimen van het eiland blootleggen om magische muziekinstrumenten te verzamelen en de Windvis te wekken.Totaal aantal stemmen: 0
Vorige pagina |  Pagina's: 1 
Berichtgeving:

Vul hier commentaar in betreffende het nieuwsbericht.


Reageer beschaafd en met respect. Flamers, fanboys en spammers worden verbannen. Registreer je voor meer mogelijkheden.12-11  Hooggeprezen RPG-klassieker Roma...InfoIch habe eine s*an** in meine an*s
0
12-11  Red duizelige burgers in The Str...InfoIch habe eine s*an** in meine an*s
0
12-11  Sony: PS5 is het makkelijkst om ...InfoIch habe eine s*an** in meine an*s
0
12-11  Sonic Mania dev annuleert projec...InfoIch habe eine s*an** in meine an*s
0
12-11  Sony patenteert cartridges voor ...InfoIch habe eine s*an** in meine an*s
0

7.5
Need for Speed: Heat


8.9
Call of Duty: Modern Warfare


6.7
Close to the SunGa jij in 2020 next-gen?InfoGa jij in 2020 next-gen?
- Ja, een Xbox scarlet 
44%
- Ja, een PlayStation 5 
14%
- Google Stadia voor mij! 
7%
- Ik blijf bij Nintendo 
16%
- Voorlopig niet 
10%
- Anders... 
9%
 Reacties: 1   Stemmen: 560 Xbox Live ID: ZA3 RedrumPSN ID: za3redrumSteam ID: evilgamerz

 Xbox Live ID: MenoriusPSN ID: Yellow13NLSteam ID: Yellow13NL

 

 

 

 Xbox Live ID: ZA3 RedrumPSN ID: za3redrumSteam ID: evilgamerz