Schakel over naar de desktop view
  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten

 Ms Marvel sluit zich aan bij Marvels Avengers
  8 okt. 2019
00:36
Tijdens de New York Comic Con 2019 van afgelopen weekend hebben Square Enix en Crystal Dynamics onthuld dat de populaire Kamala Khan de nieuwste speelbare superheld is in Marvel’s Avengers. Kamala, die als comic-personage is voortgekomen uit een samenwerking tussen G. Willow Wilson, Adrian Alphona, Sana Amanat en Stephen Wacker, is een enthousiaste tiener die haar woonplaats Jersey City veilig houdt als de gekostumeerde Ms. Marvel. Kamala verscheen voor het eerst in Captain Marvel #14 in augustus 2013, en stal al snel de harten van verschillende generaties True Believers, wat in februari 2014 leidde tot haar eigen maandelijkse comic-serie.

In het originele verhaal van de game, is Kamala Khan een zelfverklaarde Avengers-fan die haar intellect, optimisme en unieke vaardigheden moet gebruiken om een wereldwijde samenzwering te ontmaskeren en haar persoonlijke helden weer samen te brengen. Dit alles om te voorkomen dat een nieuwe geheime organisatie, Advanced Idea Mechanics (AIM), één van de grootste dreigingen ooit op de aarde loslaat.

Spelers komen de jonge Kamala voor het eerst tegen tijdens A-Day, waarop Captain America, Iron Man, Hulk, Black Widow en Thor een hi-tech Avengers Headquarters in San Francisco onthullen — inclusief de onthulling van hun eigen helicarrier die wordt aangedreven door een experimentele energiebron. Het evenement neemt een dodelijke wending wanneer een rampzalig ongeluk leidt tot massale vernietiging. Doordat Kamala daarbij wordt blootgesteld aan de mysterieuze Terrigen Mist, ontwikkelt ze buitengewone polymorfische krachten, die ze vervolgens jarenlang verbergt. Omdat ze de schuld van de tragedie krijgen, gaan de Avengers uit elkaar. Vijf jaar later, wanneer alle superhelden verboden zijn en de wereld in gevaar is, ontdekt Kamala een schokkende samenzwering en vertrekt ze op een missie om de helden waar ze in gelooft te herenigen, en de held te worden die ze voorbestemd was te zijn.

Spelers beginnen hun reis als Kamala Khan en leren hoe ze aan haar buitengewone gave is gekomen. In de loop van het verhaal speelt Kamala een essentiële rol bij het herenigen van de ontmantelde Avengers. Bij elke superheld die weer aan de groep wordt toegevoegd, moeten spelers al zijn of haar unieke vaardigheden leren te beheersen. Zo ontstaat langzaam maar zeker weer een Avengers-team dat is opgewassen tegen de groeiende krachten die de wereld bedreigen.

“Als optimistische fangirl van de Avengers is Kamala Khan het perfecte personage voor het verhaal dat we vertellen in Marvel’s Avengers,” zei Shaun Escayg, creative director en schrijver bij Crystal Dynamics. “Door Kamala’s coming-of-age-verhaal te vertellen, voegen we een fris, hoopvol perspectief toe aan de gameplay-ervaring, waarbij haar unieke krachten als Ms. Marvel haar tot een personage maken waar iedereen zich mee kan identificeren en graag mee zou willen spelen. Kamala Khan is één van de unieke personages waarmee onze game zich onderscheidt van elk eerder beleefde Avengers-verhaal.”

“Kamala is een geïnspireerde en perfect passende keuze voor toetreding tot, en het herenigen van, Earth’s Mightiest Heroes,” zei Bill Rosemann, VP Creative bij Marvel Games. “Ms. Marvel heeft niet alleen de harten gestolen van langdurige True Believers, maar met haar unieke mix van klassieke Marvel-helden-elementen en moderne culturele relevantie werd ze ook een baanbrekend cultureel icoon, misschien wel meer dan elk ander personage dat het afgelopen decennium is bedacht.”

“Het is geweldig om Kamala in de Marvel’s Avengers game te zien,” zei Sana Amanat, VP ‘Content and Character Development’ bij Marvel. “Crystal Dynamics levert geweldig werk met hun gloednieuwe versie van Kamala, terwijl ze trouw blijven aan de geest van haar inspirerende personage, charismatische persona en herkenbare doel. Fans van het personage gaan heel wat beleven, inclusief enkele verrassingen, wanneer Marvel’s Avengers volgend jaar verschijnt.”

"Ik denk dat Kamala perfect bij deze game past, omdat ze de Marvel-wereld net zo ziet als wij als fans en spelers dat doen,” zei G. Willow Wilson, co-creator van Ms. Marvel. "Via Kamala kunnen we bedenken wat we zelf zouden doen als we opeens beseften over superkrachten te beschikken en naast onze helden zouden staan op hun zwaarste momenten.”Totaal aantal stemmen: 0
Vorige pagina |  Pagina's: 1 
Berichtgeving:

Vul hier commentaar in betreffende het nieuwsbericht.


Reageer beschaafd en met respect. Flamers, fanboys en spammers worden verbannen. Registreer je voor meer mogelijkheden.11-10  Veel schijfruimte vereist voor C...InfoKan je nagaan. Dan willen ze SSD's in die nieuwe consoles stoppen, maar dan moet je al gelijk aan 1TB of groter gaan denken, anders past er weinig op. Wordt een dure grap!
0
10-10  
 • InfoDit commentaar is van een lid van Evilgamerz:
  Yellow13NL
  Veel schijfruimte vereist voor C...InfoDit gaat echt nergens meer over die schijfruimte. :weird:
  0
  05-10  Bigben verrast PlayStationfans m...InfoAfschuwelijk...
  0
  01-10  PlayStation Now, de abonnementss...InfoHelaas is dit een tergend slechte, laggy, service.
  0
  01-10  
 • InfoDit commentaar is van een lid van Evilgamerz:
  Z@3 Redrum
  Nieuwe Xbox-firmware maakt dashb...InfoGoed nieuws, ik merk zelf ook regelmatig dat de responsetime niet hoog is van de GUI. Dat mag allemaal wel wat soepeler.
  0

  6.2
  Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint


  7.2
  Rain of Reflections


  4.4
  Contra: Rogue Corps  Ga jij in 2020 next-gen?InfoGa jij in 2020 next-gen?
  - Ja, een Xbox scarlet 
  47%
  - Ja, een PlayStation 5 
  14%
  - Google Stadia voor mij! 
  7%
  - Ik blijf bij Nintendo 
  15%
  - Voorlopig niet 
  9%
  - Anders... 
  8%
   Reacties: 1   Stemmen: 484   

   Xbox Live ID: ZA3 RedrumPSN ID: za3redrumSteam ID: evilgamerz

   Xbox Live ID: MenoriusPSN ID: Yellow13NLSteam ID: Yellow13NL

   Xbox Live ID: ZA3 RedrumPSN ID: za3redrumSteam ID: evilgamerz