Schakel over naar de desktop view
  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten

 Trailer van Final Fantasy XIV Online Patch 5.1 onthult NieR raid en releasedatum
 21 okt. 2019
09:51
SQUARE ENIX heeft de eerste trailer uitgebracht van FINAL FANTASY XIV Online Patch 5.1. De trailer toont onder andere de door NieR geïnspireerde YoRHa: Dark Apocalypse alliance raid, en onthult aan avonturiers dat ze op 29 oktober kunnen beginnen aan het volgende hoofdstuk van hun avontuur.

De trailer voor Patch 5.1, getiteld Vows of Virtue, Deeds of Cruelty, toont ook een glimp van de nieuwe avonturen en gebieden die spelers kunnen verwachten bij de eerste grote patch-update die volgt op de release van Shadowbringers™, de derde expansion van de hooggeprezen MMO.Naast de onthulling van de trailer, heeft producer en director Naoki Yoshida tijdens de laatste Letter from the Producer LIVE-stream ook nieuwe details onthuld over content die spelers kunnen ervaren in Patch 5.1.

Nieuwe hoofdscenario-quests – Het volgende hoofdstuk in de hoofdverhaallijn van Shadowbringers.
Nieuwe Alliance Raid voor 24 spelers: “The Copied Factory” – In deze nieuwe raid dungeon die is geïnspireerd door de wereld van NieR en mede is ontwikkeld door gast-ontwikkelaars Yosuke Saito en YOKO TARO, kunnen spelers strijden tegen mechanische levensvormen.
New Game+ – Geniet opnieuw van eerder voltooide quests, filmpjes, dialogen en gevechten, met behoud van je huidige personage en level. Patch 5.1 omvat de hoofdscenario-quests voor Heavensward, Stormblood en Shadowbringers.
Nieuwe trial: Hades (Extreme) – Spelers kunnenopnieuw tegen deze afschrikwekkende vijand strijden, maar dan op een hoger moeilijkheidsniveau.
Nieuwe dungeon: “The Grand Cosmos” – Spelers kunnen dit grote, door Elfen gebouwde paleis verkennen met medespelers, of met non-player-personages met behulp van het Trust-systeem.
Nieuwe Beast Tribe-quests – Betreed de fantastische Garden of Dreams, Lyhe Mheg — een nieuw gebied met een nieuwe questlijn, inclusief de ondeugende pixies.
Nieuwe PvP Frontline-map: “Onsal Hakair” (Patch 5.15) – Grand Companies zullen hun krachten bundelen met de stammen van de Azim Steppe om hun strijdkracht te demonstreren.
Job-aanpassingen – De speelstijlen van de jobs ninja, samurai en summoner worden uitgebreid aangepast, terwijl andere jobs kleinere veranderingen krijgen.
Aanpassingen verzamelen en craften – Verschillende aanpassingen aan acties, het verwijderen van extra acties, UI-verbeteringen en meer zullen de verzamel- en craft-ervaring voor zowel beginners als veteranen verbeteren.
Patch 5.1 introduceert ook het ‘Fellowship’ community-systeem, updates voor Performance Actions, systeemupdates en meer.
Nieuwe Gold Saucer GATE “The Slice is Right” – Yojimbo maakt zijn debuut bij de Gold Saucer in deze nieuwe minigame die een beroep doet op de reflexen van spelers… en dom geluk.
FFXIV5.12

Spelers kunnen ook uitkijken naar zelfs nog meer content in Patch 5.11, inclusief de op verzamelen en craften gerichte “Restoration of the Holy See of Ishgard.” Spelers kunnen in elke wereld samenwerken om goederen te leveren, verschillende opdrachten te voltooien en het Firmament in zijn voormalige glorie te herstellen. Daarnaast introduceert Patch 5.11 de nieuwste raid op Ultimate-niveau, “The Epic of Alexander” — een raid die zelfs de meest behendige spelers tot hun grenzen zal drijven.

In FINAL FANTASY XIV Online wordt momenteel Halloween gevierd met de terugkeer van het Continental Circus voor All Saints’ Wake. Tot 1 november kunnen spelers diverse in-game-items verdienen, inclusief de Circus Ahriman-mount, door de content van het seizoensevenement te voltooien.Totaal aantal stemmen: 0
Vorige pagina |  Pagina's: 1 
Berichtgeving:

Vul hier commentaar in betreffende het nieuwsbericht.


Reageer beschaafd en met respect. Flamers, fanboys en spammers worden verbannen. Registreer je voor meer mogelijkheden.15:43  
 • InfoDit commentaar is van een lid van Evilgamerz:
  barthez
  Eindejaarsactie: Final Fantasy e...InfoGraag V-Rally 4 (PS4)
  0
  13-12  
 • InfoDit commentaar is van een lid van Evilgamerz:
  stuutje1979
  Eindejaarsactie: Final Fantasy e...InfoIk zou wel eens Tour de France 2019 (Xbox One) uit willen proberen. Heb jaren geleden weleens een wielren game gespeeld maar dat zal vast niet te vergelijken zijn met deze.
  0
  13-12  
 • InfoDit commentaar is van een lid van Evilgamerz:
  scareface-nl
  Eindejaarsactie: Final Fantasy e...InfoGraag v rally voor ps4of finale fantast voor ps4
  0
  13-12  
 • InfoDit commentaar is van een lid van Evilgamerz:
  Mosard
  Eindejaarsactie: Win Xbox, PS4-g...InfoFIA European Truck Racing (Xbox One) :D Lekker racen met een vrachtwagen :D
  0
  13-12  
 • InfoDit commentaar is van een lid van Evilgamerz:
  Reiverdemon
  Eindejaarsactie: Final Fantasy e...InfoShadowbringers Final Fantasy XIV Of anders de goodies en Wilde stad film. :p
  0

  5.6
  Mosaic


  5.2
  Ancestors: The Humankind Odyssey


  7.5
  Life is Strange 2 - Episode 5  Het design van de Xbox Series X...InfoHet design van de Xbox Series X...
  - Geweldig! 
  46%
  - Prima 
  8%
  - Mwoah... 
  31%
  - Het is net een PC! 
  8%
  - Verschrikkelijk 
  8%
  - Anders... 
  0%
   Reacties: 0   Stemmen: 13   

   PSN ID: Scareface-nl

   Xbox Live ID: reddevilhhwSteam ID: jkampmeijer

   Xbox Live ID: ZA3 RedrumPSN ID: za3redrumSteam ID: evilgamerz

   

   PSN ID: barthez-2008